L'IES Palau agraeix el suport de l'STEI Intersindical

IES PalauTots recordam l'atac que varen patir les companys i companys de l'IES El Palau.

L'STEI, com no podia ser d'altra manera, va mostrar el seu suport a tot el claustre.

Ara n'acabam de rebre una carta d'agraïment.

Benvolguts i benvolgudes,

En resposta a les vostres mostres de suport, us volem donar les gràcies més sinceres de part de tot el claustre de l’Institut.

Com molts de vosaltres sabeu, hem estat punt de mira de molts mitjans de comunicació arran de la denúncia d’algunes (poques) famílies del centre després de l’1 d’octubre i, sobretot, a causa de la judicialització d’uns fets que de cap manera no varen ser com la declaració inculpatòria del fiscal afirma.

Gràcies a les paraules d’ànim que hem rebut de tots vosaltres, ens sentim molt encoratjats a seguir manifestant el nostre desacord amb aquesta situació tan profundament injusta.  I també ho fem perquè la nostra professió requereix ser tractada amb dignitat i respecte.

Vivim moments convulsos i inquietants on l’educació i l’escola catalana queden afeblides i qüestionades sense cap argument sòlid que ho justifiqui.

No permetrem mai que la nostra paraula com a professionals de l’ensenyament es qüestioni sense tenir l’oportunitat de comunicar-se per debatre, si cal, els diferents punts de vista.

Molts de vosaltres ens heu demanat que, en cas de necessitar suport, poguéssim comptar-hi. Per si us interessa, hem organitzat amb altres col·lectius dos actes als quals podeu assistir:

    • El dia 3 de juny, de 10 a 14h, acte públic a “L’esplanada del mercat” a Sant Andreu de la Barca.
    • El dia 10 de juny, a les 12h Manifestació “Eduquem en llibertat” a Barcelona. A plaça Universitat

Moltes gràcies.

Assemblea professorat d'El Palau