STEI Intersindical reconeix la tasca de Bartomeu Cantarellas

Una delegació del sindicat varem visitar la seva vídua per fer-li entrega d'una carta de condol i de suport a la seva família i també li entregàrem un pin d'or del sindical

 

Estimada família,

Passat un temps de la pèrdua del company Bartomeu Cantarellas, en nom de l’STEI Intersindical vos faig arribar el nostre condol més sincer i ens posam al vostre costat pel que faci falta.
Vos expresam la nostra gratitud per haver pogut gaudir de la tasca sindical de Bartomeu i que va amarar de les seves qualitats personals: dignitat, honradesa, integritat, fermesa i entrega. A l’STEI Intersindical, Bartomeu Cantarellas era una garantia d’èxit en plasmar la imatge sociopolítica del sindicat.
Pensant amb ell, segur que heu trobat motius per seguir el camí de la vida, perquè Bartomeu era un professor de la vida.
Als que coneixia de l’STEI Intersindical, sempre ens saludava quan ens topàvem pel carrer perquè Bartomeu era una d’aquestes persones que no te’n oblides.
Amb nosaltres, a l’Escola de Mitjans Didàctics i a la seu de Jaume Ferran, sempre trobareu l’escalf i la companya que necessiteu.

Moltes gràcies i una abraçada ben forta de totes i tots els que som STEI Intersindical.

 

Miquel Gelabert Genovart, Secretari general de l’STEI Intersindical

 

homenantge tolo cantarellas petit