Recollida de signatures: "Per una educació de qualitat i en igualtat"

Per una educació de qualitat i en igualtat

Per una educaió de qualitat i en igualtat

Els quatre sindicats del sector educatiu estem promovent des de fa dies una campanya de recollida de signatures de suport a un manifest contra les retallades en l’ensenyament.

Aquestes retallades decretades pel Govern, tant en els pressupostos generals de l’Estat de 2012 com en el Reial Decret Llei 14/2012, van ser aprovades el passat 17 de maig en el Congrés dels Diputats i han comportat nombroses protestes i mobilitzacions per part de la comunitat educativa. De fet, centenars d’organitzacions socials han donat suport a les protestes que s’han convocat fins ara.

Des dels sindicats continuam denunciant que la política educativa del Govern i les retallades estan produint un clar deteriorament de l’educació. L’executiu pretén que en un any l’educació retrocedeixi dècades amb l’aplicació de mesures que clarament perjudiquen la qualitat i la igualtat d’oportunitats en l’ensenyament. Per això continuarem batallant en contra de la seva aplicació.

Des del 15 de maig vam començar a recollir signatures com a mesura de protesta davant les retallades i ja portem al voltant de 47.000. L’objectiu és sobrepassar les 100.000 a finals de juny. Per això, els sindicats feim una crida a tota la comunitat educativa, a les associacions de pares i mares, als estudiants, plataformes, organitzacions i a tota la ciutadania en general perquè donin suport i difonguin aquesta iniciativa. L’educació és un servei essencial de tothom i de la seva qualitat i equitat en depèn el futur del país.

<< Accés a la recollida de signatures >>