Nous supòsits en els quals es podran fer hores extres

Al BOIB núm. 17 del 9 de febrer de 2021 s’han publicat un Acord del Consell de Govern pel qual s’estableixen els nous supòsits pels quals el personal de l’IBANAT podran fer hores extraordinàries.

Els nous supòsits són els següents:

  1. Personal amb tasques de direcció i execució en emergències.
  2. Personal amb tasques relatives a la prevenció i extinció d’incendis forestals, gestió forestal, espais naturals i espais recreatius, en relació amb els serveis prestats que excedeixen el nombre de serveis prevists en el Conveni col·lectiu de l’entitat, retribuïts en relació de llocs de treball per mitjà de les retribucions complementàries de dedicació especial, d’horari especial i de perillositat, d’acord amb les quanties establertes en el Conveni col·lectiu corresponent.

L’IBANAT demana al Parlament que reconegui la categoria de bomber forestal

signatures ibanat

El Comitè d’empresa de l’IBANAT demana als grups parlamentaris que reconeguin la categoria de bomber forestal.

Avui han lliurat signatures al parlament mitjançant les quals reclamen la categoria professional de bomber forestal amb el seu codi associat de Classificació Nacional d’Ocupació, CNO 5932.

 

L'STEI Intersindical demana reforços a l'Ibanat

NO NECESSITAM UNA UNITAT DE LA UME A LES ILLES, NECESSITAM REFORÇAR ELS NOSTRES RECURSOS TÈCNICS I DE PERSONAL

El nostre personal de l’Ibanat té més especialització en extinció d’incendis que el personal de l’UME

Després de la publicació de l'aprovació al Parlament de la Proposició No de Llei (PNL) del Partit Popular perquè el Govern negociï amb Defensa la creació d'una base permanent de la Unitat Militar d'Emergències (UME) la secció sindical de STEI- i de l'IBANAT ens veiem obligats a fer el següent comunicat.

Text complet del comunicat.

Subcategories

Pàgina 1 de 2