L’IES Francesc de Borja Moll encara no té servei de seguretat

L’IES Francesc de Borja Moll segueix sense servei de seguretat al centre tot i les continuades protestes de la comunitat educativa del seu centre.

Va ser el 29 de gener que els estudiants organitzaren una jornada de vaga per l’eliminació de la seguretat del centre i ja fa més d’una setmana que els seus docents en van prendre el relleu amb la lectura d’un manifest.

La Conselleria ha mostrat unes tímides intencions de resoldre aquest problema a través de l’Ajuntament de Palma i de la policia local. Cap agent de la policia hi ha comparegut fins ara, com tampoc hi ha anat el Director de Planificació qui es va comprometre a visitar el centre per poder parlar amb els estudiants. A hores d’ara, el centre continua sense cap tipus de servei de seguretat i deixa, com ja hem denunciat, en mans dels seus treballadors i treballadores, la resolució dels conflictes que s’hi puguin produir.

Això sí, davant la porta del gabinet del Conseller, d’ençà els incidents que varen tenir lloc el mes de maig de 2012 amb els estudiants universitaris, el dia de la seva jornada reivindicativa, hi ha servei de seguretat que blinda l’accés al gabinet.

Des de l’STEI denunciam que el Conseller es protegeix a costa de desprotegir els altres i demanam que es posi solució urgent a la situació de desprotecció que es viu tant a l’IES Francesc de Borja Moll com a la resta de centres de secundària.