Fons social i MUFACE

MUFACE Recepta electrònica

Els funcionaris MUFACE (docents funcionaris de carrera) poden utilitzar la recepta electrònica mentre duri la situació d'excepcionalitat a causa del coronavirus.

El sistema és senzill: cada mutualista tindrà una targeta amb una banda magnètica. El teu metge hi enregistrarà la informació necessària per a què a les apotecaries et lliurin els medicaments necessaris.

Llegeix més...

Concert MUFACE 2018-19

Recomanem a tot el personal funcionari de carrera (MUFACE) que reviseu el concert, les prestacions i serveis que ofereixen les entitats amb conveni amb MUFACE: INSS, DKV, Adeslas i Asisa.

Novetats del conveni de l'any 2018

S'han ampliat a dos els  períodes de canvi ordinari

  • gener
  • juny

Qualsevol persona que es consideri perjudicada per canvis en les prestacions pot presentar la pertinent reclamació a la seu provincial de MUFACE (model de reclamació).

També podeu presentar una queixa o suggeriment.

Catàleg d'entitats

Web de MUFACE 

Impresos de partes de baixa i altres prestacions

Llegeix més...

Fons Social (ajuts i bestretes)

Ajut per estudis
fins dia 15 de juliol.

Resta d'ajuts
Ja es poden sol·licitar tots els ajuts i bestretes del fons social.

Sol·licitud telemàtica
De moment només l'ajut per estudis i l'ajut per infant menor de 18 anys es pot fer telemàticament. Per la resta d'ajuts i bestretes, pots lliurar la sol·licitud a qualsevol registre oficial www.stei.cat/registres. Recorda que el de la Conselleria funciona amb cita prèvia.
Així mateix, ho pots enviar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., però es recomana fer-ho pel registre, ja que per correu electrònic no en queda constància.

Fons Social petit

Llegeix més...
Pàgina 1 de 3