L’STEI intersindical exigeix transparència en la gestió de les vacants per al curs 2012-2013

La pressió sindical ha aconseguit un augment de places per al curs vinent que ha reduït sensiblement les dràstiques retallades dins l’àmbit de l’ensenyament públic.

La Conselleria d’Educació ha passat d’una reducció del voltant de mil places a reduir-ne  600.

Per tant, fruit de la negociació de la darrera mesa sectorial de dia 12 de juliol mantinguda amb la Direcció General de Recursos Humans i la Direcció General de Planificació i Centres es va aconseguir augmentar la quota de professorat per al curs vinent en 400 places.

Ara és el moment de reclamar la més absoluta transparència en la gestió d’aquestes places.

Des de l’STEI Intersindical demanam a l’administració que aquestes 400 places estiguin a l’abast de totes aquelles persones que sol·liciten destinació provisional per al curs vinent, siguin funcionaris de carrera sense plaça definitiva, comissions de servei  o interins.

Així mateix, demanam que es tenguin en compte aquells centres i col·lectius que han patit les retallades més greus al llarg d’aquest curs com són els camps d’aprenentatge, els equips d’orientació, els centres de professorats o inspecció educativa, per tal que vegin  pal·liada la seva retallada amb aquest grup de places que la Conselleria d’Educació s’ha compromès a ampliar per al proper curs 2012-2013.

Des de l’STEI Intersindical seguirem amb les mobilitzacions plantejades fins aconseguir les mateixes quotes que al curs 2011-2012.