L’STEI s'oposa a la privatització dels camps d'aprenentatge

L’STEI ha comprovat que aquests darrers dies la conselleria d’Educació ha decidit no renovar la pràctica totalitat del personal destinat a camps d’aprenentatge.

Les propostes educatives que oferien aquests camps suposava un complement indispensable a la feina que es fa a les aules. Les visites d’un gran nombre d’escoles a aquests camps, les llistes d'espera que ja hi ha i l’elevat grau de satisfacció entre infants i docents suposen el millor aval per a la seva continuïtat.

Per altra banda, cal destacar la feina impagable que han desenvolupat els professionals responsables d’aquests camps. Els seus coneixements, la seva experiencia i, sobretot, la seva implicació personal han fet possible un dels principals projectes educatius destinats a educación infantil i primària.

La no renovació de les comissions de servei al personal encarregat dels camps d’aprenentatge suposarà un desballestament del servei.

A més, des de l’STEI manifestam la nostra preocupació de cara a una possible privatització d’aquests serveis. La gestió privada d’aquest tipus d’oferta no garantiría la qualitat actual i suposaria una despesa important pels alumnes. Així, moltes escoles quedarien sense poder fer aquestes visites a causa de les dificultats econòmiques per les que passen les famílies dels seus alumnes.

Per tot això, l’STEI demana la renovació de les comissions de servei al personal dels camps d’aprenentatge i s’oposa a qualsevol proposta de privatització.