Internacional

El sindicalisme alternatiu, contra la repressió i per les llibertats

sindicats

A Barcelona, ahir, ens tornàrem trobar centrals sindicals de tots els pobles i nacions de l’Estat espanyol, convocades per a assistir i acompanyar la posada en marxa del repte que el poble català s’ha marcat: defensar el dret a decidir el seu futur, sense demanar ni permís ni perdó, en el marc de l’exercici i l’ús d’estratègies pròpies des d’ara mateix com un exemple internacional de democràcia popular.

No podem sinó celebrar, en primer lloc, l’alegria, la determinació, la intel·ligència política i la dignitat amb què un poble que va dir que votaria ha duit a terme el seu objectiu. La mobilització de milions de persones convocades per a expressar la seva voluntat no pot passar desapercebuda. Entre el sotmetiment a un tauler de joc imposat o la llibertat, el poble català ha elegit aquesta darrera opció. 

Llegeix més...

L'STEI presidirà la FOLC (Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana)

FOLCpetitDins el mes de setembre s'ha celebrat a Barcelona la reunió plenària de les organitzacions i entitats que formen part de la Federació d'organitzacions per la llengua catalana, la FOLC, que fa més de 10 anys que funciona. A la reunió hi eren presents entitats d'arreu del País com la Plataforma per la Llengua, la Federació per la Defensa de la Llengua i la Cultura Catalanes a Catalunya Nord, L'Escola Valenciana, Els Amics de la Bressola, l'Associació Llengua Nacional, L'Associació cultural El Tempir d'Elx, els sindicats USTEC-STEs, la Intersindical Valenciana, l'STEI Intersindical, l'Assemblea de mestres i professors en català de les Illes Balears...

Llegeix més...

L’STEI defensa l’estabilitat dels funcionaris interins i dels llocs de treball. Mesa sectorial de 11 de març

Les bases aprovades reforcen el pacte d’estabilitat del professorat interí pels cursos 2017-2017 i 2017-2018

A la Mesa Sectorial d’avui, s’han aprovat les bases generals del procediment de selecció de personal funcionari interí pels propers cursos 2016-2017 i 2017-2018, tal com reclamava l’STEI.

L’única referència que queda del curs 2018-2019, és el compromís de negociar un nou barem més equilibrat entre la formació i l’experiència docent prèvia i d’establir mecanismes que permetin l’estabilitat del professorat als centres educatius.

Llegeix més...
Pàgina 1 de 2