El 1r de març de 2021, l’equip de govern del Consell de Mallorca talla la possibilitat que fins ara tenia tot el personal de rebre al seu correu electrònic comunicats de tots els sindicats amb informació transparent, plural i actualitzada de temàtica laboral, que contrarestava la tendència de l’Administració a l’opacitat amb què es tracten qüestions rellevants per a tots els treballadors i treballadores del Consell de Mallorca i de l’IMAS. 

AixiEnsVolenA parer nostre, és un fet especialment greu, ja que:

                • Es tracta d’una clara vulneració de la Llei de llibertat sindical.
                • Elimina un servei dels sindicats a tot el personal, que, sense cap esforç, podia trobar informació laboral del seu interès, estalviant temps i energia.
                • En un context com el que vivim, amb les limitacions que ens imposa la pandèmia i la càrrega mental (a causa de la quantitat d’informació que s’ha de cercar i gestionar diàriament) i emocional que suposa l’aïllament forçós, aquesta desconnexió és una forma afegida d’indefensió i aïllament que pot repercutir negativament en el benestar del personal.

Per tot això, i també perquè consideram que la informació és la porta del coneixement i de la llibertat,  hem habilitat una sèrie d’eines perquè puguis continuar rebent informació puntual de la manera més còmoda possible per a tu. Per favor, tria la que més t’interessi:

                • Per correu electrònic: autoritza’ns l’enviament pitjant aquí.
                • Al mòbil a través d’una llista de difusió WhatsApp. En aquest cas, has de:
                  1. Guardar el número 689 874 912 a la teva agenda de contactes amb el nom STEI Connecta CIM-IMAS, i
                  2. Enviar un missatge de whatsapp al número 689 874 912, amb la paraula CONNECTA, indicant el teu nom, llinatges, DNI i centre de treball.



#AixíEnsVolen
#Llibertat d'informació

 

Si vols rebre informació per correu electrònic pitja AQUÍ