IBANAT convocatòria i bases categories treballadors forestals i vigilants

El BOIB núm. 6 de 12 de gener, convoca un procés per a la creació d’una borsa de treball del grup D, categoria professional/lloc de treball de treballador/a forestal nivell 1, treballador/a forestal nivell 2, treballador/a forestal sotscap i vigilant, que consten a la relació de llocs de feina de l’Institut Balear de Natura. Podeu consultar el BOIB

Ports de les Illes Balears, Borsa de treball auxiliar guardamolls.

 El BOIB núm. 57, de 8 de maig, publica la Resolució del vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears per a la qual es convoca un concurs per formar part d’una borsa de treball de personal laboral no permanent en la categoria professional de guardamolls auxiliar per a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa. El termini per presentar-hi les sol·licituds acaba dia 22.

L'STEI Intersindical demana reforços a l'Ibanat

NO NECESSITAM UNA UNITAT DE LA UME A LES ILLES, NECESSITAM REFORÇAR ELS NOSTRES RECURSOS TÈCNICS I DE PERSONAL

El nostre personal de l’Ibanat té més especialització en extinció d’incendis que el personal de l’UME

Després de la publicació de l'aprovació al Parlament de la Proposició No de Llei (PNL) del Partit Popular perquè el Govern negociï amb Defensa la creació d'una base permanent de la Unitat Militar d'Emergències (UME) la secció sindical de STEI- i de l'IBANAT ens veiem obligats a fer el següent comunicat.

Text complet del comunicat.

RECUPERACIÓ DE DRETS LABORALS A L'iBANAT

A la sessió Paritària extraordinària del passat 9 de juny de 2017 la part social i l’empresa arribarem a l’ACORD de fer extensiu a tot el personal de l’IBANAT el citat ACORD amb els mateixos termes.

 

Subcategories

Pàgina 1 de 3