ratacorner 08052024

El passat dijous dia 9 de maig va tenir lloc a Rata Corner un acte organitzat per l’STEI Intersindical en defensa de la llengua, la cultura i el país. La trobada comptà amb la presència de Joan Carles Palos i Glòria Julià com a rapsodes i Joan Carles Vaquer a la guitarra. Va ser un acte d’amistat, resistència, lluita compartida i ganes d’afrontar els temps propers amb coratge i empenta.

Al final de la trobada es va llegir un manifest en què es feia una crida a mantenir “una llengua i una cultura mil·lenàries que ens agermanen amb els altres pobles catalans, amb un domini lingüístic extens dins el mar Mediterrani i més enllà dels Pirineus. I ens estimam la nostra llengua, la volem plena i completa, i tenim el desig d’oferir-la a tots els qui venen a viure aquí, ja que és el nostre llegat més preuat”.

L’STEI Intersindical continua i continuarà amb actes fora de les seves seus, a peu de carrer amb la societat civil, per fer front a les polítiques del PP i Vox en contra de la unitat de la llengua catalana i del procés de normalització.