L'STEI-i exigeix a la conselleria d'educació que informi de les places d'oposicions docents per 2011

La Secretaria d’ensenyament públic de l’STEI-i Intersindical ha sol·licitat al Director General de Personal Docent, que es compleixi l’ACORD DE FEBRER DE 2008 on s’establia per aquesta legislatura l’oferta d’ocupació de 2500 places. Fins hores d’ara s’han convocat 1800 d’aquestes places, la qual cosa fa que en quedin encara 700 per aquest any 2011.

Després de sol·licitar en vàries meses sectorials, fetes durant el primer trimestre del curs 2010-2011, les places previstes per l’oferta d’ocupació d’enguany, l’STEI-i ha exigit en un escrit dirigit a la conselleria, disposar de forma urgent del nombre de places i les especialitats que finalment es convocaran aquest curs. 

Pensam que com a sindicat majoritari que treballa per la millora de l’ensenyament públic hem de disposar d’aquestes dades per poder facilitar la informació als docents que s’estan preparant per poder formar part d’aquest procés.

Els anys anteriors sempre se’ns ha informat el mes de desembre de la previsió d’aquesta oferta. El retràs d’enguany demostra la desorientació en matèria de la garantia d’oferta d’ocupació pública d’aquest Govern. No volem que passi el que està passant a Múrcia amb el govern del PP on les oposicions s’han congelat.