Victòria de l'STEI-i als tribunals. Triennis interins

La setmana passada el Serveis Jurídics de l’STEI-i varen rebre comunicació dels jutjats de lo Contenciós-Administratiu per la qual es comunicava que la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, després d’haver perdut un judici contra en Francesc Ramis, Delegat sindical de l’STEI-i (Procediment Administratiu 39/2010), i de la Sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Comunitats Europees del passat 22 de desembre, a la fi reconeix que el interins tenien dret a percebre els triennis abans de l’entrada en vigor de l’EBEP.

No deixa de sorprendre com altres organitzacions sindicals s’apunten victòries (i a més dient que ells en solitari) quan HA ESTAT EL PROCEDIMENT DEFENSAT DES DELS SERVEIS JURÍDICS DE L’STEI EL QUE HA FET ACOTAR EL CAP A L’ADMINISTRACIÓ TAL I COM ASSENYALA AL SEU PROPI DECRET. Per que ho pugueu veure, us adjuntem la sentencia del nostre company Francesc Ramis.

Com queda la qüestió ara?

Aquelles persones que vareu seguir el procediment des de l'inici fins a la demanda judicial amb l’STEI-i cobrareu les quantitats reclamades. Ara l’Administració té un període voluntari de 2 mesos per abonar les quantitats reclamades, en cas de que no aboni les quantitats haurem d’iniciar l’execució forçosa de cada procediment.

Ens podem donar, tots, l’enhorabona!