Oposicions 2020. 8 d'abril: oposicions ajornades al 2021

8 d'abril: Oposicions ajornades al 2021

Avui la portaveu del Govern ha confirmat -en línia amb la informació que havia anat facilitat l'STEI- la decisió del Govern d'ajornar de les oposicions docents que s'havien de celebar enguany. Acaba així la incertesa que s'havia instal·lat en el col·lectiu afectat, tant opositors com possibles tribunals.

Quan aquesta decisió es publiqui en el BOIB sabrem els detalls, com per exemple el procediment per a la devolució de les taxes.

Restarà saber com es redistribueixen les places 2020 en la propera o properes convocatòries. Aquesta qüestió, però, segurament s'aclarirà més endavant.

4 d'abril: La Conselleria reconeix oficialment que ja no podrà fer les oposicons en el calendari previst

Avui s'ha publicat al BOIB dues modificacions de la convocatòria d'oposicions 2020:

  1. Suprimeix la referència a què tot el procés ha de finalitzar el mes de juliol. La Conselleria admet que no hi ha temps material per a organitzar-les en el temps previst. Fer-les durant el mes d'agost no és possible perquè és el període de vacances dels docents que haurien de formar part dels tribunals.
  2. Diu que la Conselleria publicarà una nova data de finalització del termini d'inscripció. Accepta així una reclamació que feia l'STEI: atès que el RD de declaració de l'estat d'alarma va interrompre els terminis dels procediments administratius, cal que la Conselleria publiqui els nous terminis.

Amb aquesta resolució la Conselleria deixa clar que les oposicions ja no seran el juny, però no esvaeix la incertesa dels opositors, ja que no tanca la porta que siguin el 2020.

Seguim pensant que finalment no hi haurà oposicions l'any 2020, tal com vàrem explicar fa uns dies.

Per altra banda, pensam que és necessari que el Ministeri digui finalment si autoritza o no la pròrroga del RD 8/2015 fins al 2021.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat.


Termini de sol·licituds suspès

>> accés al tràmit >>


Vols rebre tota la informació de les oposicions al teu mòbil?
Apunta't al Connecta STEI

 

>> Com varen ser les Oposicions 2019?