Continua la negociació sobre el 2% + 0,9%

Mesa d'Empleats Públics de 3 de febrer


Avui l’Administració ha proposat incrementar el 0,9 % del sou base i els triennis, i deixar la recuperació del 2 % així com està regulada ara per acord del Consell de Govern (amb unes dates de recuperació totalment incertes).

Quan la part social ha expressat que no acceptava de cap manera aquesta proposta, l’Administració ha dit que no podia oferir cap marge de millora. (La consellera, que és qui decideix, no hi ha assistit.).

Al final, els sindicats han donat quinze dies perquè el Govern s’ho estudiï i convoqui la darrera mesa sobre aquest tema per acceptar o rebutjar la proposta unitària de la part social.

Us en continuarem informant.


19 de gener: 2,9%. Què passa amb el nostre sou? Primera mesa de negociació

Mesa d'Empleats públics de 19 de gener

- mira el vídeo per tenir tota la informació -

Negociacions

Després de forçar les negociacions amb les mobilitzacions unitàries, l'Administració ha convocat una sessió de la Mesa d'Empleats Públics, a la qual ha presentat una proposta idèntica a la que ja havien imposat des del Consell de Govern.

L'STEI Intersindical, des del principi de la reunió, ha manifestat que la condició necessària per encetar la negociació era cobrar durant el 2021 l'increment del 0,9 % que preveuen els pressuposts de l'Estat.

Finalment, tots els sindicats han fet la proposta unitària.

Proposta unitària sindical

  • L'increment del 0,9 % es farà efectiu el 2021 mateix.
  • El 2 % del 2020 es recuperarà en tres anys.

L'Administració s'ha compromès a contestar la setmana que ve, a la propera mesa.