El Partit Popular de Bunyola vol coartar la llibertat d’expressió de la comunitat educativa

En les hores prèvies a la celebració de l’assemblea CRIDA  al CEIP Mestre Colom de Bunyola de demà dia 10 d’abril, el batle del municipi remet una carta a la direcció del centre explicant que l’Ajuntament no li dóna el seu vist-i plau al·legant que no és una activitat integrada en la vida escolar del Centre.

La Comunitat educativa torna a ser objecte de censura per part del PP com ja ho han intentat en altres actes: recordem les tancades del dia 28 de novembre, la visita d’inspectors a centres que havien participat en l’acte d’abraça i enllaça el teu centre, l’intent de coacció de l’acte a l’IES Marratxí de la jornada LOMCE,  i així un i un altre en un intent de posar totes les traves possibles per al lliure exercici de les activitats que es programen.

Volem recordar que la finalitat d’aquestes assembles és promoure la participació i la implicació màxima de tots els sectors que formen part del món escolar. No cal que recordem que les associacions de pares i mares formen part de la comunitat educativa i que, per aquest motiu, tenen la potestat d’organitzar els actes que considerin oportuns per a la realització dels seus objectius i finalitats i de poder disposar dels espais dels centres docents.

Consideram que l’Administració, en una mostra clara d’abús de poder, i seguint amb la seva política de ficar la por dins el cos de la gent que és més conscient de les malifetes dels responsables del Govern de les Illes Balears, artífexs al llarg d’aquest curs de normatives que pretenen callar les veus més discrepants, l’opinió lliure de la crítica i la denúncia d’una manera de governar que no treu cap enlloc.

Ni ens callaran, ni faran que s’estronqui la voluntat d’una comunitat educativa que vol disposar d’una escola de qualitat per a tothom, però on també es desenvolupi l’esperit crític, l’argumentació de les pròpies idees, el foment de la diversitat i la necessitat de transformar un món amb moltes desigualtats en el qual no ens sentim a gust. L’STEI, sense cap dubte, farà costat a la comunitat educativa en la consecució d’aquests objectius.