Formalització de les jornades de vaga després de la ratificació de les assemblees docents

http://www.stei-i.org/cat/images/stories/epublic/Vaga marc 2013. Formalitzacio.jpgAvui dimecres, els sindicats convocants del sector de l’ensenyament públic STEI Intersindical, FETE-UGT, ANPE i FECCOO formalitzen les convocatòries de les jornades de vaga autonòmica del sector d’ensenyament previstes per al proper 13 i 20 de març. Així mateix, s’ha comunicat a l’administració que la jornada de vaga de dia 13 anirà acompanyada d’una concentració a les 12h davant la Conselleria d’Educació i les seves respectives delegacions territorials de Menorca i Eivissa.

Aquestes jornades de vaga varen ser referendades per les assemblees de docents que varen tenir lloc l’horabaixa de dia 26 de febrer a Mallorca, Menorca i Eivissa, on també es va acordar que es realitzarien noves assemblees per tractar el desenvolupament de les vagues i de les possibles accions posteriors. La primera d’aquestes assemblees tendrà lloc entre les dues jornades de vaga per valorar el desenvolupament de la primera i planificar la segona.

http://www.stei-i.org/cat/images/stories/epublic/Vaga marc 2013. Assemblea IES Marratxi 26 febrer.jpg A les assemblees es va assolir el compromís de participar activament en les jornades de vaga a partir de l’organització de comitès sindicals que treballaran dins els centres, no només per a aquestes vagues sinó perquè les accions de protesta continuïn mentre la Conselleria d’Educació no es replantegi les seves polítiques envers l’ensenyament públic ja que el curs, com es va dir, “no acaba fins al mes de juny”.