STEI Intersindical manifesta el suport incondicional a l’USTEC-STES i al seu portaveu, Ramon Font, que ha estat denunciat a la fiscalia per defensar l’escola catalana.

La denúncia a la Fiscalia contra el portaveu de l’USTEC-STEs, Ramon Font, per part d’una associació d’ultradreta, posa de manifest l’atac sense complexes que s’ha planificat des d’entitats i partits polítics, com PP i Ciudadanos, contra el model inclusiu de l’escola catalana i en el context del procés d’independència de Catalunya i de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola del 78.

Les acusacions d’adoctrinament en el si de l’escola catalana i la denúncia al company Ramon Font ens posen en alerta. Sabem qui són els acusadors, quan acusen i a on acusen, perquè a les Illes també hem patit i patim aquestes acusacions.

Davant aquesta denúncia a Ramon Font, per provocació a la sedició i delicte d’odi, per unes declaracions seves el passat 8 de novembre, des de l’STEI Intersindical posam el focus d’atenció on rau el vertader problema, que no és en l ‘educació catalana ni en els centres educatius, sinó en la trama, en l’objectiu encobert o no d’aquestes entitats i partits polítics, que no és altra que atacar i anihilar la diversitat cultural, lingüística i històrica dels territoris amb llengua pròpia distinta de la llengua castellana. El seu objectiu és la uniformitat cultural i lingüística de tot l’Estat espanyol entorn de la cultura i la llengua castellana. L’escola catalana és un model de convivència, llibertat i tolerància que hauria de ser un mirall per a la societat adulta.

Per això, la comunitat educativa catalana, el seu personal docent, el nostre sindicat germà, l’USTEC-STEs, i en particular el nostre company Ramon Font, compten amb el suport incondicional de l’STEI Intersindical; i ens posam a la seva disposició per seguir acompanyant-los en aquest camí de democràcia i llibertat.