Paritària de seguretat i salut laboral

Divendres 18 de desembre va tenir lloc la sessió ordinària de la Paritària de Seguretat i Salut del col·lectiu docent de les Illes Balears.

Aquest òrgan és col·legiat i s’hi troben representats, en igual nombre, el col·lectiu docent (l’STEI Intersindical n'és un del representats) i l’Administració educativa. En el seu si es debaten temes relacionats amb la salut i la seguretat del col·lectiu docent.

Proves PCR

Els delegats de prevenció de riscos laborals han demanat al Servei de Prevenció d'aquests de la Conselleria que faci proves PCR o serològiques als docents durant el mes de gener, en tornar de vacances. A la reunió hi havia representació de la Direcció General de Salut Pública, que han recollit la petició i respondran al SPP de la Conselleria sobre aquesta possibilitat.

Materials sanitaris als centres educatius

S’ha licitat el subministrament del material sanitari necessari pel segon trimestre del curs escolar: gels, màscares de tota mena, bates i pantalles. Es té previst que el 29 de gener del 2021, l’empresa guanyadora de la licitació ho distribueixi pels centres educatius.

Màscares FFP2

La Conselleria posà a disposició dels centres educatius la partida econòmica per a aquesta finalitat. Els docents dels col·lectius que les han de portar en el cas que els centres no els ho hagi subministrat que es posin en contacte amb l’STEI.

Vacunació contra el grip

Els docents que estiguin interessants a vacunar-se, n'hi ha prou que es posin en contacte amb el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de la Conselleria d’Educació.