COVID-19

taula Carles

 1 2 3  
 4 5 6
 7 8 9  

Calen mesures de prevenció i protecció per a la veu dels docents

Les i els delegats de prevenció de riscos laborals d'ensenyament públic de l’STEI Intersindical han registrat una demanda on s'insta a la Conselleria a que doti de mesures de prevenció i protecció que evitin les lesions a les cordes vocals del col·lectiu docent

Com a mesura preventiva, cal dotar de micròfons als centre d’ensenyament públic

Llegeix més...

La Conselleria vol que siguin les treballadores i treballadors qui paguin les reduccions per cuidar un fill en quarantena

No és admissible que sigui el treballador qui es pagui la conciliació laboral i familiar per atendre una persona convivent en situació de quarantena.

L’alternativa que el Govern proposa, fer teletreball, és un brindis al sol, ja que amb les plantilles actuals això no és possible.

L’STEI ha votat en contra de la proposta a la Mesa Sectorial d’Educació i n’ha demanat l’ajornament i una nova negociació.

Llegeix més...

Normativa COVID-19

Actualitzat a 26 de setembre

Versió consolidada (inclou totes les modificacions - fins dia 25 de setembre)

  • Resolució conjunta del conseller d’Educació, Universitat i Recerca i de la consellera de Salut i Consum de 6 de juliol de 2020 (inclou les modificacions de 3 de setembre i 25 de setembre)

Restriccions de mobilitat a la seu de Palma de l'STEI Intersindical

La seu de l’STEI Intersindical de Palma està situada dins l’àrea de restriccions de mobilitat que afecta a la zona bàsica de salut d’Arquitecte Bennàssar. Per aquest motiu a partir de dilluns dia 21 de setembre i mentre siguin vigents les restriccions, només romandrà oberta de 9.30 a 14.00 hores.

Per fer consultes durant els matins el telèfon de la seu de Palma és el 971901600 i a l’horabaixa podeu utilitzar els canals telemàtics que l’STEI Intersindical té habilitats.

Recordau que per consultes presencials (amb cita prèvia) teniu els locals d’Inca i Manacor.

Per consultes telefòniques els horabaixes teniu disponibles les seus d’ Inca, Manacor, Menorca i Pitiüses.

Consulta els horaris i contacte de totes les seus, així com altres canals de comunicació
www.stei.cat/seus

MAPA CONFINAMENT

Pàgina 1 de 9