COVID-19

Normativa COVID-19

Ús de mascaretes FFP2 als centres educatius - GESTIB 12 de gener de 2021

 

La Direcció General de Planificació i Centres ha publicat a través del GESTIB unes instruccions sobre els treballadors i treballadores de centres educatius que han de fer ús de les mascaretes tipus FFP2.

 

Actualitzat a 14 de novembre

Versió consolidada (inclou totes les modificacions - fins dia 14 de novembre)

Connecta't amb l'STEI

capçalera nova normalitat

L'STEI es reinventa a cada passa, per això, fins que no canviï la situació sanitària, la nostra comunicació també s'ha d'adaptar  a la nova realitat i les noves mesures.

NO ET QUEDIS DESCONNECTAT

 

Serologies al personal vulnerable

El Servei de Salut de la Conselleria d'Educació ha informat que disposa de tota la informació, pel que fa a tot el professorat de l'ensenyament concertat, que els Serveis de Prevenció dels centres han avaluat com a vulnerable a la Covid-19.

Llegeix més...

Calen mesures de protecció per a la veu dels docents

• L’STEI ha registrat una demanda on s'insta a la Conselleria a què doti de mesures de prevenció i protecció que evitin les lesions a les cordes vocals del col·lectiu docent
• Com a mesura preventiva, cal dotar de micròfons els centres d’ensenyament

La màscara protectora és una barrera a l’hora de fer-se sentir dins l’aula i el col·lectiu docent es veu obligat a forçar, en moltes ocasions, les cordes vocals.

Cal recordar que els docents tenim com eina essencial de feina la veu i actualment rebem consultes del col·lectiu docent demanant quines mesures o consells es poden aplicar de cara a protegir-se per no patir afonies, laringitis, pòlips, nòduls, debilitats a les cordes vocals, etc.

Cal que el Servei de Prevenció propi de cada centre elabori recomanacions, mesures per protegir la veu o prevenir les seves malalties, tenint en compte la circumstància actual, que és la d’haver de dur màscares a l’hora d’impartir les classes.

L'STEI planteja a la Conselleria d’Educació i Universitat, així mateix, com a mesura preventiva, que es doti de micròfons els centres d’ensenyament, per aquells i aquelles docents que es veuen en la necessitat d’emprar-los. S’ha de dir que tenim coneixements que hi ha professorat que ja se’ls ha pagat de la seva pròpia butxaca.