L'Administració vulnera els drest del personal ATE

Dia 10 de juny es varen publicar a la pàgina d'atenció a la diversitat unes noves instruccions pel personal ATE (Auxiliar Tècnic Educatiu), on es canvien les condicions de treball (obligació d'anar a viatges, colònies, etc.) en contra del V Conveni Col·lectiu del personal laboral de la CAIB. Els sindicats, en assabentar-se van demanar les necessàries explicacions per aclarir aquests fets, ja que l'administració va prendre aquesta decisió de manera unilateral sense informar de les seves intencions.

L’Administració es va excusar dient que es trobaven en funcions, motiu pel qual no ens volien aclarir res. Ens sorprèn que estant en funcions poguessin publicar les instruccions però no poguessin donar-ne compte.

Després de diverses pressions el Director General d'Innovació ens va rebre i ens va comunicar que ell ja havia retirat les instruccions de la plana web, i ens va emplaçar a què sigui el nou director general d'Innovació el que decideixi.

Davant l'ambigüitat de l'Administració, volem expressar la incertesa i inseguretat que ens provoca, ja que davant d'unes instruccions signades no tenim cap garantia que en qualsevol moment les tornar a treure del calaix i fer-les efectives.

Aquesta Unió Sindical representada pels sindicats CSIF, USO, STEI-Intersindical i CCOO, estarem pendents i vigilants ja que si es pretenen aplicar aquestes instruccions, convocarem als treballadors/es davant el despatx de qui correspongui per exigir la seva retirada.