L'Administració vulnera els drest del personal ATE

Dia 10 de juny es varen publicar a la pàgina d'atenció a la diversitat unes noves instruccions pel personal ATE (Auxiliar Tècnic Educatiu), on es canvien les condicions de treball (obligació d'anar a viatges, colònies, etc.) en contra del V Conveni Col·lectiu del personal laboral de la CAIB. Els sindicats, en assabentar-se van demanar les necessàries explicacions per aclarir aquests fets, ja que l'administració va prendre aquesta decisió de manera unilateral sense informar de les seves intencions.

L’Administració es va excusar dient que es trobaven en funcions, motiu pel qual no ens volien aclarir res. Ens sorprèn que estant en funcions poguessin publicar les instruccions però no poguessin donar-ne compte.

Després de diverses pressions el Director General d'Innovació ens va rebre i ens va comunicar que ell ja havia retirat les instruccions de la plana web, i ens va emplaçar a què sigui el nou director general d'Innovació el que decideixi.

Davant l'ambigüitat de l'Administració, volem expressar la incertesa i inseguretat que ens provoca, ja que davant d'unes instruccions signades no tenim cap garantia que en qualsevol moment les tornar a treure del calaix i fer-les efectives.

Aquesta Unió Sindical representada pels sindicats CSIF, USO, STEI-Intersindical i CCOO, estarem pendents i vigilants ja que si es pretenen aplicar aquestes instruccions, convocarem als treballadors/es davant el despatx de qui correspongui per exigir la seva retirada.

Instruccions ATE per al curs 2019/20

Des de el Servei d’Atenció a la Diversitat s’han publicat les instruccions per ATE per al curs 2019/20.

L’ADMINISTRACIÓ VULNERA ELS DRETS I LES FUNCIONS DEL COL·LECTIU D’ATE

En data de 10 de juny, com cada any, es publica a la plana del servei d’Atenció a la Diversitat de la Direcció General d’Innovació Educativa les instruccions per al personal tècnic educatiu (ATE) per al curs 2019-2020. La novetat d’enguany és que s’ha prescindit de la pertinent convocatòria de la part social per negociar o informar dels canvis que es volen fer per part d’aquesta direcció general, i han pres una decisió completament unilateral.

A través d’aquest document, es modifiquen les funcions d’ATEs establertes en el Conveni Col·lectiu i se’n vulneren diversos drets. Des del sindicat STEI-intersindical hem sol·licitat la convocatòria d’un comitè extraordinari d’educació per tractar sobre aquest tema i hem fet les passes necessàries perquè l’Administració pública aclareixi aquests fets i que els rectifiqui perquè, en cas contrari, estam disposats a dur endavant les mobilitzacions i actuacions que considerem oportunes.

Palma, 12 de juny de 2019

STEI ConnectaNET

A l’STEI posam en marxa una innovadora eina de comunicació per al personal de neteja.

Amb el servei de missatgeria instantània Connecta STEI, rebràs via WhatsApp informació immediata d’obertura de tràmits (concurs de trasllats, comissions de serveis, interinitats, oposicions, etc.), actualitat laboral, cursos, etc.

Com t’hi pots apuntar? És molt senzill!

  1. Instal·la el WhatsApp al teu mòbil.
  2. Guarda el número 692116281 a la teva agenda de contactes amb el nom STEI ConnectATE.
  3. Envia un missatge de whatsapp al número 692116281 (si ho fas des del mòbil, fes clic al número anterior) de whatsapp amb la paraula CONNECTA, indicant el teu nom, llinatges, DNI, centre de treball (o atur), illa, sector i professió.
Llegeix més...
Pàgina 1 de 4