Hi som quan ens has de menester. Ara necessitam el teu vot.

postal2

Com sabeu, aquest proper dijous, dia 14 de març, se celebren les eleccions sindicals del personal funcionari de Serveis Generals de la CAIB.

Primer de tot, des de l’STEI Intersindical, volem agrair a les 190 persones que han volgut participar activament, amb la seva signatura, de la nostra candidatura.

Us recordam que és molt important participar a les eleccions sindicals, anant a votar, per conservar la majoria que aconseguírem fa quatre anys. Només amb la vostra confiança podrem continuar la tasca de defensar el personal empleat públic a les Meses de Negociació i, quan pertoqui, als tribunals, com ha estat el cas de la recent sentència del Tribunal Suprem –que ha donat la raó a l’STEI Intersindical i que obligarà el Govern a reconèixer el dret a la carrera professional per al personal interí.

Enguany, com heu pogut veure, vàrem decidir no fer un programa electoral a l’ús. El nostre programa és el compromís de les delegades i delegats sindicals de continuar fent feina en defensa dels drets del personal empleat públic el millor que puguem i continuar visitant-vos periòdicament al vostre centre de treball per informar-vos i recollir les vostres inquietuds